Trainingen en workshops op maat

_____

De Reisgezel verzorgt maatwerk trainingen en workshops voor werkgevers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Diepgaande trainingen en workshops die het hart raken en aanzetten tot wezenlijke verandering.

Wat deelnemers binnen de groep van zichzelf tegenkomen, speelt zich vaak ook af in hun buitenwereld. Dit is dan ook het ‘materiaal’ om mee te werken. Deelnemers zijn een directe spiegel voor elkaar. Ze leren niet alleen van hun eigen proces, maar ook van dat van anderen. Daarnaast krijgen ze feedback van verschillende deelnemers.

Inspirerende inhoud met diepgang, een liefdevolle bedding en veel ruimte voor persoonlijke inbreng: dat is de kracht van trainingen en workshops van De Reisgezel.

Werkvormen
De Reisgezel maakt gebruik van diverse werkvormen, zoals: lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, opstellingen en het werken met dromen en visualisaties. Afhankelijk van de behoefte, het thema en het doel van de training of workshop bestaat deze in meer of mindere mate uit gesprek, ervaringsgerichte oefeningen en beweging.

Portfolio
Ter illustratie een overzicht van de meest recent ontwikkelde en verzorgde trainingen en workshops:

  • Je nest van herkomst - over de invloed van je nest van herkomst – en de plaats waar je geboren bent – op jouw kijk op werk.
  • Maak werk van je loopbaan -  een zoektocht naar je dromen, wensen en ambities.
  • Mindfulness Basis - je volledig bewust zijn van het huidige moment.

Kenmerken

  • Trainingen bestaan uit een reeks van dagen of dagdelen. Een workshop bestaat uit 1 dag of dagdeel.
  • Voor groepen van 3 – 12 personen (bij grotere groepen werkt De Reisgezel samen met andere trainers)
  • De Reisgezel is CRKBO-geregistreerd en voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Docenten
  • Online en fysiek