Jaco koevoet

_____

Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie! Een passie die ik zowel in mijn eigen leven als in mijn werk met anderen ten volle kan inzetten.

Mijn levensloop en loopbaan zie ik als een reis, een levensschool, waarin alles wat zich aandient een mogelijkheid is om te groeien. Een crisis – jaren geleden inmiddels – heeft mij laten inzien hoeveel ik in mijn hoofd leefde en hoe afgesneden ik was van mijn lichaam en mijn gevoel. Het is een keerpunt in mijn leven geweest en de start van een innerlijke reis die nog steeds voortduurt.

Met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling houd ik mij bezig door steeds te onderzoeken wat ik nodig heb om verrijking en verdieping te vinden. Goede zorg voor lichaam en geest is hierin voor mij essentieel. Zo houd ik van hardlopen in de natuur en van wandelen op het strand met vrienden. Ook lees ik graag over persoonlijke ontwikkeling, mediteer ik met regelmaat en daag ik mijzelf uit om nieuwe dingen te leren. Zo heb ik sinds enige tijd pianoles en tennisles.

Ook in mijn opleidingen staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Zo heb ik twee geaccrediteerde coachopleidingen, NOBCO en CPION, afgerond. Daarnaast heb ik de volgende verdiepende coachopleidingen afgerond: Energetisch Werk, Dromenopleiding, Systemisch Werk en Teamcoaching en Groepsdynamieken.

Samen met mijn vriendin Klaske en onze zoon Mint (2017) woon ik in Den Haag.