LOOPBAANCOACHING

_____

Loopbaancoaching is een traject om te onderzoeken waar je voor wilt gaan in dit bestaan. Voor als je je wilt heroriënteren in jouw loopbaan en hier een belangrijke wending of impuls aan wil geven.

Een traject loopbaancoaching is passend als je vragen en onzekerheden hebt over de richting van jouw loopbaan. Als je al langere tijd met tegenzin naar je werk gaat of het gevoel hebt vast te zitten. Dit traject helpt je om keuzes te maken die aansluiten bij jouw talenten en bij wie je bent. Bij wat je drijft en inspireert om je bezieling in het dagelijks leven concreet vorm te geven.

Tijdens een traject loopbaancoaching kan het zijn dat je erachter komt dat het werk op jouw huidige werkplek niet meer passend is en dat je nu weet wat je wilt gaan doen. Het kan ook zijn dat je ontdekt dat je helemaal goed zit op jouw huidige plek en dat je dingen anders wilt gaan doen.

Werkwijze
Ieder traject is maatwerk. Afhankelijk van wat jouw vraag is werken we met verschillende werkvormen en methodes. Hierbij kan je denken aan (familie)opstellingen, (werk)biografie en de Talent Motivatie Analyse (TMA). Daarnaast maak ik gebruik van mindfulness, lichaamsgericht werk en het werken met dromen.

Traject
Een traject start met een (telefonisch) intakegesprek waarin we kennis met elkaar maken en jouw vraag bespreken. Als je het gevoel hebt dat een traject loopbaancoaching met mij je kan helpen dan maken we samen een inschatting van hoeveel sessies we verwachten nodig te hebben. De praktijk wijst uit dat een traject van vijf tot acht sessies meestal voldoende is. Een sessie duurt 75 minuten en vindt idealiter tweewekelijks plaats.